Home » Presentationer

Presentationer

Audio

Klicka på spelaren nedan för att lyssna på en presentation av FUNTASTIQ AB och vår exklusiva, privata investeringsklubb.

Telefonkonferens från söndag kl 17:00, 2013-04-28
Funtastiq Invest Telefonkonferens 2013-04-28

 


Telefonkonferenser

Ring vår telefonkonferens var du än är och delta för endast kostnaden av ett lokalsamtal.

Vår webinarier är vanligtvis uppbackade av ljud från denna telefonkonferens. Fall-i-fall du har problem med att höra online-ljudet bra, så ringer du in på telefonkonferensen och lyssnar här ifrån. Se till att stänga av din mikrofon, så att det inte blir rundgång.

Telefon 08-525 01 500 • Internationellt +46 8 525 01 500

Tryck 5 i talsvarsmenyn för att komma till vår telefonkonferens

Ange pinkod 5000# för att komma in i konferensen

Vg stäng av din mikrofon med *1 för att undvika störande bakgrundsljud när presentationen börjat

När det är dags för frågestund på slutet kan du igen trycka *1 för att slå på din mikrofon och tala

 


Webinar

Webinariet är ett online-seminarium med ljud och video. Det är live och finns bara på inbokade tider.

Registrera dig först för att kunna deltaga | Direkt till login | Delta i vår Webinar Enkät

 


Video

Extraincome.nu Partnerprogram – Tjäna pengar på klick, på allt som du redan handlar på nätet!

Är du intresserad av att köpa andelar i nästa miljardföretag på nätet och vara med och dela på vinsterna? Kontaka oss idag – innan priset går upp mer!

Vi behöver nu 100 000 kr för att få igång en nylansering av systemet, som annars redan kostat miljoner att utveckla och som 20 000 affiliates redan registrerats sig i som Internetsäljpartners ifrån över 110 länder. En världsomspännande dundersuccé stundar.

Följ med på Extraincome.nu – Julfest Mingel 2010

Extraincome.nu Partnerprogram Presentation

Se videogenomgången nedan om vilka partnerföretag vi redan förberett på den gratissida du kan få av extraincome och besök sidan sen och kolla själv. Du kan redan nu handla på sidan och på så vis stödja utvecklingen av systemet.


Fler video kommer snart här.


 


Vad har du för alternativ att bli halvt förmögen på kort sikt – för små pengar – under 1000-lappen?

2013-05-11

Veckans lottorad: 250 kr gav 0 kr – igen. Suck.

Funtastiq Invest – Strategi S3: 250 kr ger en beräknad potentiell avkastning på 1,6 miljoner kr på 24 månader.
(Se tabellen över Prognoser)

Lotto och liknande spel är designade för att 99% eller fler förlorar sina pengar och att typ – en på miljonen får miljonen. Det ger dig endast en chans på 3 000 år att vinna storkovan om du spelar varje vecka för ett par hundralappar.

Det är beräknat att staten ska tjäna miljarder på lotteriet och inte du. I politikerkretsar har statliga lotto även kallats – den dummes skatt. Deras tanke är, att de sista pengar de inte lyckats ta ifrån dig genom världens dyraste skattesystem, ska de ta ifrån dig genom att locka dig med en nitlott.

Trots så dåliga odds satsar vi svenkar flera miljarder av våra sista fickpengar på chansen till ett bättre liv och leva drömmen genom att kryssa i en lottokupong eller två.

Det är svårt att ta kontrollen över våra liv och planera att köpa en ny bil eller ett nytt hus, vid en viss tid genom att spela på lotto. Vad har vi för alternativ att på ett planerat och beräknat sätt kunna skaffa oss mycket bättre odds och extremt bättre chans till ett drägligare liv inom kort tid, utan att spela på lotto och liknande förlorarspel – särskilt om man inte har så mycket att starta med?

Svaret på den frågan är FUNTASTIQ INVEST – STRATEGI 3. Chansen blir plötsligt inte en på miljonen, eller en gång på 3 000 år – utan snarare en chans till storvinst var fjärde vecka! Välj hur mycket vinst du vill ha och ta ut, genom att välja om du vill ta ut din vinst efter första kvartalet eller om du vill ha kvar din insatts en period till och ta en beräknad chans att mångdubbla dina vinstuttag efter den tiden.

Risk och möjlighet går hand i hand. Inget riskerat – inget vunnet – tryggt och tråkigt. Största möjliga risktagning är samtidigt chansen till abslout största möjliga vinstmöjlighet. Spännande och roligt. Denna unika möjlighet är förverkligad i Strategi S3. Avsätt aldrig mer pengar i S3 än du bekvämt skulle kunna klara dig utan, om det inte går vägen. Om S3 hade en slogan skulle den kunna vara: “S3 – Allt eller inget!”

De flesta av oss gör endå “ingenting” av våra sista hundralappar och tusenlappar. De brukar “mystiskt” försvinna på “något” och så har man endå inget kvar – särskilt om de sista pengarna gick till en lottorad, designad för att du ska förlora. Med tanke på ovan sagda – vad har du att förlora egentligen att satsa regelbundet i vår strategi S3? Inget. Du har allt att vinna genom att investara dina pengar smart i  S3 – där vi har en datorberäknad hög chans till mycket hög avkastning inom några månader till ett år.

“Den som spar, den har!” – en “sanning” med modifikation

När du sparar i banken med 0 – 0,25% ränta så växer dina pengar inte, utan minskar istället i värde. Hur kommer det sig? Tänk på att riksbanken har ett uttalat inflationsmål på minst 2,5% per år, dvs att förstöra värdet och köpkraften på dina pengar varje år. Om du inte tror oss, så se efter själv på deras hemsida. Efter ett år har du bara ett värde på 97,50 kr på varje 100-lapp kvar och du märker med tiden att din inkomst inte räcker till längre och din livskvalité blir allt mer lidande.

För att övervinna denna värdeförstörelse är det bäst att du har ett motsatt mål, nämligen att aktivt öka värdet på dina pengar, i snabbare takt än din “vän” förstör dem åt dig. Om du sparar dina pengar med en inflation på 2,5% under 50 år, så har du bara 29 kr kvar av varje 100-lapp i köpkraft. Du upptäcker att allt på den tiden blivit 3-400% dyrare och pengarna räcker helt enkelt inte till nått. Du som var med på tidigt 70-tal vet att att det bara kostade ca 25 000 kr att köpa en ny bil och att allt är snarare minst 10-20 ggr dyrare idag. Det är troligt att inflationen är högre än 2,5% och om den bara är en procent mer, så har du endast 18 kr kvar per hundralapp – lagom i tid när det är dags på din ålders höst att koppla av och “leva livet”. Vad händer om det är lite högre inflation eller t o m hyperinflation, som många experter spår kan drabba världen inom en snar framtid?

Den som spar, den har - En sanning med modifikation.
Den som spar, den har – En sanning med modifikation.

Senast på 90-talet hände det i  Europa i forna Jugoslavien att det plötsligt kostade miljoner och sedan miljarder att bara köpa ett bröd. Då gäller det att tjäna en hel del per dag för att kunna försörja sig i slutet på månaden. Jag har hört från människor som levde där att om du inte förbrukande din lön samma dag som du fick den, så hade du bara halva köpkraften kvar nästa dag. Stressigt minst sagt, får man tro. Svaret på en ev framtida hyperinflation kan vara att skaffa sig en hyperinkomst idag. Våra strategier och särskilt S3 ger oss en sådan unik chans till hyperinkomster idag – en bra säkerhetsåtgärd du kan investera i snarast för att skydda dig mot en framtida hyperinflation. Och om den inte kommer, så har du säkrat dig ett trevligt överskott som gör ditt liv tryggare och bekvämare och en chans att förverkliga några drömmar redan inom ett år.

Det system vi röstat fram i Sverige och prenumererar på är designat att stadigt sänka värdet på våra hårt förvärvade pengar, så att ingen kan spara sig till en dräglig ekonomisk framtid. Den som inte är vaken och tar proaktiva steg för att rädda sina pengars värde, kan gå en onödigt jobbig ekonomisk framtid till mötes. Slutsatsen är uppenbar: “Den som spar, har inget kvar.”

Du måste investera smart, bara för att behålla samma köpkraft på din 100-lapp, för att inte tala om att ha ett ökande kapital, bättre liv, drägligt pensionsliv och leva dina drömmar.


 

Dokument

Vi har presentationsdokument som du kan ladda ner på sidan – Dokument.

Leave a Reply